O femeie nu are nevoie de un barbat langa ea sa ii spuna ca e frumoasa, ca e buna, ca e puternica. Poate uneori mai uita chestiile astea si da, nu e rau sa i le reaminteasca cineva. Dar in principiu stie. Nici un barbat nu isi doreste langa el o femeie care are nevoie de confirmari zilnice. Demonstreaza nesiguranta de sine si atunciā€¦.el cum sa mai fie sigur de ce o iubeste daca nici ea nu e sigura de calitatile ei?

O femeie puternica nu e cea care se bate cu pumnul in piept ca e capabila sa faca totul singura si sa demonstreze ca se descurca. Atunci pentru ce mai are un barbat langa ea? E acea femeie care stie cum sa imparta sarcinile la doi, e cea careia ii place sa fie rasfatata dar stie si sa rasfete, e cea care iti va duce la indeplinire sarcinile atunci cand tu nu poti, dar se va enerva cumplit cand o vei lua de fraiera si vei lasa totul in spatele ei, e cea care e capabila sa iti sustina privirea in timpul unei dispute, cea care daca tipi la ea iti va da cu tigaia in cap, in nici un caz nu va fugi plangand sa se ascunda in baie, cea care iti va duce la indeplinire toate fanteziile daca stii sa i`o ceri frumos, dar nu iti va mai calca in pat daca devii un goriloi caruia ii pasa doar de el si o lasa nesatisfacuta, cea care stie cum iti bei cafeaua dimineata, cat de calda iti place apa de baie, care e mancarea ta preferata, ce nu suporti sa auzi si cum iti place sa te relaxezi, dar va uita toate astea daca o tratezi cu indiferenta, daca nu o rasplatesti cu aceeasi consideratie si iti scapa din vedere faptul ca e femeie.

E femeia care vrea sa aiba cu cine sa discute, cu cine sa se certe, cu cine sa se priveasca in tacere, cu cine sa rada pana o dor toti muschii si cu cine sa faca dragoste pana la epuizare. Daca nu esti inteligent, spiritual, jucaus si stabil emotional nu ai ce cauta langa o astfel de femeie. Nu are nevoie de un inapt emotional, pentru ca, indiferent cat ar fi ea de dragastoasa, nu poate tine loc pentru doi.E o femeie cu imaginatie si va vrea alaturi de ea un barbat la fel de inventiv. Vrea sa aiba cu cine sa puna in practica toate nebuniile care ii trec prin cap, pe toate planurile.

« Confuzie Fata perfecta »